Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Armeringsduk

Hos Tapethandeln finner du ett brett utbud av armeringsduk från Swedtex. Med våra högkvalitativa material minskar du risken för sprickbildning och ökar hållbarheten på dina betong- och gipsytor. Swedtex armeringsduk är utformad för att vara enkel att arbeta med och är samtidigt skonsam mot luftvägar och hud. Oavsett om det är för renoveringsprojekt eller nybyggnation, erbjuder vi ett sortiment som passar dina behov.

Vad är armeringsduk?

Armeringsduk är ett förstärkningsmaterial som används i renoveringsprojekt för att öka hållfastheten och motståndskraften på olika ytor, såsom väggar och tak. Duken är tillverkad fri från glasfiber och används för att förhindra sprickbildning och öka stabiliteten i betong-, gips- och putsytor. Armeringsduken limmas enkelt upp kant i kant.

Trygga köp online hos Tapethandeln

När du handlar hos Tapethandeln kan du känna dig fullt trygg med ditt köp. Vi erbjuder säkra betalningsalternativ och snabba leveranser för att göra din shoppingupplevelse smidig och bekymmersfri. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.


Sortering: Popularitet Senaste A-Ö Lägsta pris
Antal:
Swedtex Armeringsduk Swedtex
Swedtex
4010050
1 050 kr


Tips & Råd

Här får ni tips och råd inför tapetseringen.

Se mer

Tapetguiden

Såhär tapetserar du steg för steg.

Se mer

Tapethandelns Showroom

Provatapetsera din tapet direkt i vårt showroom.

Se mer

Följ oss @tapethandeln.se på Instagram